Acces la peste 100 de săli sportive cu aplicația UpFit

Up Moldova oferă o soluție în plus de motivare a angajaților. Este vorba de aplicația Up Fit, care oferă acces la peste o sută de săli sportive din Republica Moldova, cu un singur abonament. Fie că este vorba de piscină, un studio de dans sau centru de fitness, Up Fit oferă o experiență de neuitat cu fiecare vizită la sală.

Dumitru COZMOLICI, director UP Moldova: Minte sănătoasă, într-un corp sănătos. Știm cu toții cât de important este acest echilibru, mai ales, având în vedere tempoul alert al zilelor noastre. Lansând serviciul Up Fit, am vrut să oferim angajatorilor posibilitatea de a-și motiva odată în plus angajații. Abonamentul fitness, permite accesul la peste 100 de săli de sport.

Up Fit este o modalitate excelentă de a investi în angajați. În plus, aplicația este foarte ușor de folosit. Odată obținute datele de utilizator, se instalează aplicația care oferă accesul în orice sală din rețeaua de parteneri Up Fit. La recepție este suficient de a prezenta telefonul cu autentificarea pe ecran și începe antrenamenul.

Natalia BURUIAN, manager “Veo Moldova”: Într-adevăr, sportul crește productivitatea muncii. Ne-am convins de acest lucru de când sălile de fitness au devenit accesibile pentru toți angajații noștri. Pentru noi ar fi fost complicat să avem contract cu o singură rețea, pentru că angajații locuiesc în diferite sectoare ale orașului sau suburbii. Dar cu serviciul Up Fit, ei singuri își aleg sala. Suntem bucuroși că putem oferi asemenea beneficii angajaților noștri.

Irina CEBANU, angajată “Veo Moldova”: De cand au fost redeschise sălile de sport, petrec mult timp aici și chiar este extrem de plăcut să benefeciez de un asemena abonament din partea angajatorului. În plus, aplicația UpFit este foarte ușor de folosit: aleg sala la care vreau să merg, prezint la recepție telefonul cu autentificarea pe ecran și încep antrenamentul.

Oxana ILIOPOL, angajată ”Top-Shop”: Aplicația Up Fit este foarte comodă prin faptul că nu ești legat de o singură sală de sport. De exemplu, dacă astăzi vrei să mergi la dansuri, mergi la o sală, dacă vrei la yoga, mergi în altă sală. Munca pe care o fac, îmi permite să lucrez și de acasă, și de la oficiu. Atunci când muncesc de acasă, pot merge la sala care este aproape de casa mea și nu trebuie să merg în alt capăt al orașului pentru a frecventa o sală la care aș avea abonament și nu aplicația Up Fit. Este foarte comod.

Aplicația UpFIT, face parte din portofoliul UP Moldova, lider pe piața tichetelor de masă din Republica Moldova. În cei trei ani de la lansare, UP Moldova, a devenit un partener fidel al angajatorilor din țară în motivarea echipei.

Mai multe detalii puteți găsi accesa pe: www.up-fit.md