card

Alege varianta actualizata a tichetelor de masa, sub forma cardului de masa Up Dejun.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa, un instrument de plata rapid si sigur prin care iti motivezi angajatii si iti optimizezi bugetele si timpul. Acesta iti ofera aceleasi avantaje fiscale ca si tichetele pe hartie si te ajuta sa-ti incurajezi echipa luna de luna, in timp ce economisesti pana la 21% din valoarea unei prime in bani sau a unei cresteri a salariului. 

Dezvoltat sub licenta Mastercard, cardul Up Dejun iti da posibilitatea, in calitate de angajator, sa oferi salariatilor cel mai popular beneficiu extrasalarial pe un suport electronic, pentru a fi in pas cu noile tendinte de cumparare. Pentru mai multa rapiditate si flexibilitate, utilizatorii cardului de masa pot folosi tehnologia contactless pentru sume mai mici de 500 lei. De asemenea, comisionul este 0 lei atat pentru plata in magazine, cat si online, la partenerii afiliati. 

In baza legii 166/2017 cu privire la tichetele de masa, poti alimenta cardurile salariatilor in fiecare luna cu contravaloarea tichetelor de masa pe fiecare zi lucrata. Valoarea nominala maxima a unui tichet este de 55 lei, iar acestea pot fi folosite pentru cumpararea de produse alimentare de la magazinele sau restaurantele afiliate la reteaua Up din Republica Moldova. Sumele alimentate pe card sunt scutite integral de plata impozitului pe venit si a primelor de asigurari medicale din salariu, singurul impozit aplicabil fiind cel al contributiilor de asigurari sociale de stat obligatorii, in cuantum de 24%.

Avantajele cardului de masa

AVANTAJE PENTRU ANGAJATOR
Economisesti pana la 355 lei lunar pentru fiecare angajat fata de o prima in bani sau o crestere salariala
Implementezi rapid si gestionezi usor: o comanda de carduri la 4 ani si alimentare lunara online
Castigi timp datorita logisticii simplificate
Ai o echipa mai motivata, mai energica si mai stabila
AVANTAJE PENTRU ANGAJAT
Flexibilitate la plata oricarei sume, independent de valoarea individuala a tichetului
Acces la o retea variata de restaurante, cantine, hypermarketuri, fast-food-uri sau magazine online
Oferte promotionale dedicate pentru utilizatori
Metoda rapida si sigura de plata a alimentelor

Cat de simplu este sa intri in posesia solutiilor noastre?

1
sdf
Solicita o oferta personalizata
Completeaza formularul si veti primi in cel mai scurt timp o oferta.
2
sdf
Comanda cardurile
Online sau prin e-mail
3
sdf
Livrarea cardurilor
Livrarea cardurilor se realizeaza in 10-15 zile de la inregistrarea comenzii in contul nostru.

Esti client Up?

sdf

Ai la dispozitie o platforma online dedicata, pentru ca tu sa gestionezi si mai eficient operatiunile asociate acordarii beneficiilor extrasalariale. Exploreaz-o si descopera ce usor e sa accesezi instrumentele de care ai nevoie in fiecare moment.