Cu o prezenta de peste 3 ani in Republica Moldova, Up Servicii ofera diverse instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase pentru performanța business-ului clientilor si partenerilor sai. Up Moldova se dedica misiunii sale de a simplifica viata celor cu care intra in contact, printr-o intelegere a nevoilor si o atitudine deschisa fata de clienti, parteneri si utilizatori.

Valorile noastre ne ghideaza in toate actiunile.

sd

Antreprenoriat

Pentru ca noi credem ca antreprenoriatul este motorul societatii sprijinim initiativele si proiectele care contribuie la o dezvoltare economica durabila.

sd

Responsabilitate

Ne angajam sa fim transparenti si corecti avand ca obiectiv excelenta in calitatea serviciilor.

sd

Echitate

Credem in echitate si avem un comportament egal cu toate persoanele, organizatiile si institutiile cu care intram in contact.

sd

Inovatie

Pentru a simplifica activitatea partenerilor nostri cautam in permanenta noi instrumente si practici care ajuta la gestionarea moderna si eficienta a proceselor.

ds

Solidaritate

Suntem solidari cu clientii si partenerii nostri pentru ca doar intelegandu-le business-urile si nevoile putem veni cu solutii care sa ii ajute in activitatea lor.

Grupul Up, 56 de ani de dezvoltare durabila

xb

De 56 de ani, Grupul Up, fost Groupe Chèque Déjeuner, si-a dezvoltat activitatea prin produse si servicii sub forma de cecuri, carduri sau aplicatii mobile, solutii ce ofera o viata mai buna si contribuie la progresul social.

Solidaritatea, inovatia, antreprenoriatul, responsabilitatea si adaptabilitatea sunt valori fundamentale, devenind un model unic de dezvoltare datorita modelului sau federativ: o companie care apartine salariatilor sai.

Schimbarea de identitate a avut loc in 2015, iar Grupul Chèque Déjeuner a devenit Grupul Up: un nume al progresului, dinamismului si optimismului, care reflecta diversitatea ofertei sale.

 

Grupul Up, 56 de ani de dezvoltare durabila

sdfs

milion

de companii client
sf

milioane

de beneficiari folosesc beneficiile noastre
sdf

milioane

de euro cifra de afaceri
sdf

de tari

pe 4 continente
vxc

de angajati

Afla mai multe despre grupul Up: